Електронска вињета за Чешка

Едноставно. Oнлајн. плаќаат патарина.

Избери електронска вињета:

1 ден
Стандардна цена
10,74 US$*
Еко-цена
2,68 US$ - 5,37 US$*
*вклучувајќи ДДВ и надоместок за услуга
Продолжи
10 дена
Стандардна цена
14,60 US$*
Еко-цена
3,65 US$ - 7,30 US$*
*вклучувајќи ДДВ и надоместок за услуга
Продолжи
30 дена
Стандардна цена
23,41 US$*
Еко-цена
5,85 US$ - 11,70 US$*
*вклучувајќи ДДВ и надоместок за услуга
Продолжи
1 година
Стандардна цена
114,67 US$*
Еко-цена
28,67 US$ - 57,33 US$*
*вклучувајќи ДДВ и надоместок за услуга
Продолжи

Доколку сакате да користите автопати или одредени брзи улици во Чешка, потребна Ви е вињета. Во Чешка постои електронска вињета. Веќе не мора да лепите налепница на шофершајбната, туку можете веднаш лесно да го регистрирате бројот на Вашата регистерска табличка онлајн.

Сервисот www.cze-vignette.com ја презема регистрацијата на Вашата регистерска табличка. Како независен давател на услуги веднаш ќе ја регистрираме Вашата регистерска табличка во чешкиот систем на патарини.

Сервисот www.cze-vignette.com ја презема регистрацијата на Вашата регистерска табличка. Потребни се само неколку минути за да се регистрира Вашата регистарска табличка. Како независен давател на услуги веднаш ќе ја регистрираме Вашата регистерска табличка во чешкиот систем на патарини.

Доволна е онлајн-регистрација. По желба електронски вињети се важечки веднаш!

Вкупни цени со вклучен ДДВ и надоместок за услуга за обезбедување на онлајн порталот. Ќе најдете список во последниот чекор за нарачка.

Aвтоматско продолжување

Со vintrica, вашата вињета автоматски се продолжува - од година во година!

Никогаш повеќе нема да заборавите да ја продолжите и избегнувате скапи казни за патарина.
Не сакате продолжување? Можете навремено да се откажете – без никаков ризик за Вас!
Секоја година автоматски ќе имате важечка годишна вињета.

Повеќе информации

Изберете електронска вињета

Внесете ја категоријата на возилото и бројот на регистарските таблички.

Платете безбедно онлајн

Платете патарина онлајн едноставно и безбедно.

Продолжете да возите релаксирано

Електронската вињета ја добивате веднаш преку меил или преку СМС.

Никогаш повеќе не лепете! Никогаш повеќе не чекајте во редица!

Со е-вињетата повеќе не треба да излегувате од автопатот за да купите налепница. Камерите на улиците ја снимаат вашата регистарска табличка и ја споредуваат со базата на податоци.

Платете безбедно онлајн
Mastercard Visa Paypal American Express GooglePay

Дигитална годишна вињета

Безгрижно во текот на целата година со дигиталните годишни вињети.

Купи сега